Kinderdagverblijven

Je kunt niet jong genoeg beginnen aan duurzaamheid 

Veel scholen en kinderdagverblijven maken gebruik van de diensten van Sosef Schilders. Niet alleen omdat we een ervaren schildersbedrijf zijn, maar ook omdat we proactief inspelen op uw wensen als opdrachtgever. U wilt immers niet bij het eerste de beste aanvaring met een wand schade zien. En u wilt ook graag een schildersbedrijf dat weet wat efficiënt werken is.

Sosef Schilders begrijpt dat ouders kritisch zijn op de keuze van een kinderdagverblijf. Een keuze die tegenwoordig steeds meer wordt bepaald door de milieuvriendelijke aanpak van een opvang. Daarom schakelen collega-kinderdagverblijven ons regelmatig in. We helpen u graag verder met een duurzame kijk op planmatig onderhoud. En we zijn ook die flexibele partner die voor u klaar staat als snelheid geboden is. 

Bij Sosef Schilders vindt u alle diensten onder één dak om de uitstraling van uw gebouw representatief te houden. Want ook dát is een aspect waarop ouders hun keuze baseren. En flexibel als we zijn, bieden we u ook de nachtschilder-service: schilderwerkzaamheden uitvoeren in de uren dat u geen kinderen over de vloer heeft. Voor een minimale overlast en een maximale duurzaam resultaat. 

Advies?

Vrijblijvend advies of een prijsopgave? Neem gerust contact op.

Contact