Diensten voor Gemeentelijke organisaties

De schilders die thuis zijn in overheidsgebouwen

Natuurlijk wilt u dat de openbare gebouwen in uw gemeente er representatief uitzien. En natuurlijk wilt u graag onderhoudskosten minimaliseren en de levensduur maximaliseren. Maar vooral wilt u beantwoorden aan de vraag: welk duurzaam voorbeeld geeft u uw inwoners en gebruikers eigenlijk?

Voor een aantal gemeenten zijn we al die betrouwbare partner. Eén die klaar staat voor de periodieke onderhoudsbeurt van uw gebouwen, maar die ook adequaat reageert als er iets snel moet gebeuren. Door gebruik te maken van moderne technieken zijn we ook prijstechnisch in het voordeel. En: met een schildersbedrijf als Sosef Schilders haalt u nog het ‘ouderwetse’ vakmanschap in huis.

Prestatiegericht onderhoud

Natuurlijk passen we ons graag aan uw wensen aan. Qua contractvormen bijvoorbeeld. We zijn ervaren in het calculeren van projecten op basis van prestatiegericht onderhoud. Iets wat u de zekerheid geeft van jaarlijks vaste onderhoudskosten van uw panden. En als bedrijf met een duurzame missie staan we er ook voor in dat we ons werk met de minste impact voor het milieu uitvoeren.

Advies?

Vrijblijvend advies of een prijsopgave? Neem gerust contact op.

Contact