Schilders anno 1937

Schilders die met hun tijd zijn meegegaan

Opgericht in 1937 zijn we drie generaties verder uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf. Onder leiding van Corno Sosef - de vierde generatie - zijn we actief voor een veelheid van opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, openbare gebouwen en verenigingen van eigenaren. Veel in Zuid-Holland, maar ook Noord-Holland, Utrecht en Brabant zijn bekende bestemmingen.

Schilders anno 1937

Sosef Schilders staat voor een professioneel schildersbedrijf. We zijn gevestigd in Honselersdijk, waar – drie generaties terug – ook de wieg stond van ons bedrijf. Met een compleet team van vakmensen zijn we actief voor uiteenlopende opdrachtgevers. Opdrachtgevers, die één ding gemeen hebben: ze zoeken een schildersbedrijf waar ze op kunnen rekenen.

Elke dag leggen we de lat voor onszelf hoog. Daarom hebben we goede mensen in huis. En kiezen we voor de beste merken en moderne technieken. Bovendien zijn we een plezierig bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is afspraak. Lijnen zijn kort. En we staan bekend om onze flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

Meer over onze historie

Eigen team van vaklieden

Het echte ‘vakwerk’ beheersen we als geen ander. Met eigen vaklieden kunnen we een veelheid aan opdrachten aan. Het eigen personeelsbestand van 8 medewerkers breiden we flexibel uit met vaste onderaannemers, die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wij zelf.

Bekijk hier ons team