Maatschappelijk verantwoord schilderen met Sosef Schilders

Onze bijdrage leveren aan het dagelijks leven

Al vier generaties zijn we een vertrouwd gezicht in Honselersdijk. Logisch daarom dat we ook graag onze bijdrage leveren aan het dagelijks leven in eigen dorp en andere kernen in het Westland. Sosef Schilders komt u tegen langs de lijn van verschillende verenigingen en bij uiteenlopende evenementen.

Sponsor in het Westland

Als sponsor dragen we veel activiteiten een warm hart toe. Van de wielerronde in Honselersdijk tot de tennisvereniging. En van Hockeyvereniging Westland tot voetbalvereniging Westlandia. Ook goede doelen ondersteunen we graag met een bijdrage. We zijn erbij als er geld wordt ingezameld voor projecten in Afrika en we staan ook klaar voor evenementen die willen afrekenen met ziekten. Team Westland is bijvoorbeeld een ‘vaste’ samenwerkingspartner als het om maatschappelijk verantwoord schilderen gaat.

Erkend leerbedrijf

Ook het opleiden van een nieuwe generatie vaklieden nemen we serieus. Daarom zijn we erkend leerbedrijf. In samenwerking met ISW Hoge Woerd, de schildersvakschool en ROC Mondriaan bieden we scholieren leer/werk-trajecten die hen in een paar jaar tijd opleiden tot allround vakman.

Advies?

Vrijblijvend advies of een prijsopgave? Neem gerust contact op.

Contact