Schilders anno 1937

Begin aan de Dijkstraat

Het is 1937 als Cor Sosef een schildersbedrijf begint aan de Dijkstraat in Honselersdijk. Het is het begin van het bedrijf dat u nu kent als Sosef Schilders. Veel inwoners van Honselersdijk kennen Sosef Schilders nog onder de vorige naam: Ben Sosef Schilderwerken, de vader van Paul en Corno.

Onder de nieuwe naam Sosef Schilders

De meest actuele verandering is die in 2015. Dan besluiten Paul en Corno de activiteiten te splitsen. Paul gaat verder in de specialistische afwerking van wanden en plafonds. Onder de nieuwe naam Sosef Schilders gaat Corno verder als allround-schildersbedrijf. Die stap is genomen om in beide takken van sport op hoog niveau actief te kunnen blijven. In twee afzonderlijke bedrijven kunnen beter accenten worden gelegd, om daarmee in te spelen op de steeds hoger liggende eisen van opdrachtgevers.

In bijna tachtig jaar is er veel veranderd. Maar ook iets niet: de finesse en de betrokkenheid van een echt familiebedrijf. Vertrouwd, laagdrempelig, servicebewust. Die klantvriendelijke schilder zijn en blijven we graag!