De moderne stucadoor gebruikt andere technieken

foto De moderne stucadoor gebruikt andere technieken

Een wand fraai afwerken vraagt in de meeste gevallen om een gladde ondergrond. Dan komt stucwerk om de hoek kijken. Het is een vak dat we bij Sosef Schilders nog altijd in de vingers hebben. Maar dan wel op een innovatieve manier. ‘Het Nieuwe Stuccen’ is een kwestie van éérst opspuiten en daarna gladstrijken. Die techniek levert groot voordeel op in vergelijking met vroeger, toen gips vanuit een grote kuip werd aangebracht.

Met deze methode kan een stucadoor sneller werken. Ook omdat het werk veel minder arbeidsintensief is. Dat vertaalt zich voor u als opdrachtgever in lagere kosten. En het resultaat? Nog nét zo perfect als in de tijd dat stuccen nog hard werken was!

Ook brander stucco
Daarmee is het stuccen een kostenefficiënte techniek voor bijvoorbeeld het herstellen van een gevelbeeld of het egaliseren van een muur waar een kozijn of deur uit is gehaald. Ook decoreren we wanden en plafonds met sierlijsten op basis van Durofoam- hard kunststof. Niet alleen in de traditionele vormen die vroeger van gips werden gemaakt, maar ook modern en superstrak. En wist u dat stucwerk zonder nabehandeling buitengewoon fraai kan zijn? Met ‘brander stucco’ krijgen wanden een marmerachtige look. Heel decoratief!

Projecten waar wij deze dienst hebben uitgevoerd

Interesse of advies op maat?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.